Export
wij leveren niet aan particulieren

Jan Fase & Son is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de export naar de Scandinavische landen. De producten die wij kweken zijn dan ook op dit klimaat afgestemd. Onze kracht ligt in de kwaliteit, service en assortiment.

Wij stellen een nauw contact met onze klanten op prijs. Dit is dan ook de reden dat Jan Fase enkele malen per jaar naar Scandinavië reist om daar persoonlijke contact met zijn klanten te onderhouden. Natuurlijk spreekt hij de Scandinavische talen, wat het contact met zijn klanten ten goede komt.

Een maal per jaar, medio november, zijn wij ook al vele jaren lang aanwezig op de Elmia beurs in Jönköping. Dit is altijd een gezellige ontmoetingsplaats voor oude en nieuwe contacten. Dit is ook de plaats waar wij elk jaar weer onze nieuwe producten of concepten aan u kunnen tonen.

Onze afnemers zijn voor een groot deel tuincentra, maar ook de groothandel en boomkwekerijen hebben hun weg naar ons gevonden. Dit alles komt omdat wij het complete pakket in de boomkwekerijproducten kunnen leveren in vele maten en kwaliteiten."Onze kracht ligt in de kwaliteit, service en assortiment"
JAN FASE & SON - PLANTSKOLOR - PLANTESKOLE
RIJNEVELD 49 - 2771 XX BOSKOOP - The Netherlands
Tel. 00 31 172 212453 -Fax 00 31 172 216714
www.janfase.nl - info@janfase.nl