wij leveren niet aan particulieren

Welkom,

Boomkwekerij Jan Fase & Son is een goed en solide familiebedrijf. Enkele generaties lang zijn wij gespecialiseerd in het kweken van boomkwekerijproducten en het exporteren daarvan naar de Scandinavische landen.

De huidige directeur en eigenaar Jan Fase is 40 jaren geleden begonnen met het reizen naar Scandinavië en heeft de toen bestaande klantenkring in de loop der jaren fors uitgebreid.

Het bedrijf staat bekend om zijn groot assortiment te leveren bomen van goede kwaliteit en levert uitsluitend aan Groothandel en Tuincentra in Scandinavië, met name Zweden en Noorwegen. Er zijn geen taalbarricades vanwege goede kennis van het Zweeds en Noors. Enkele malen per jaar bezoekt hij zijn klanten, waar dan het persoonlijke contact wordt verstevigd.

Het streven naar uitstekende kwaliteit voor het kweken en verhandelen van hoogwaardige producten is een groot succes geworden.

Adviezen voor klimaatregio’s geeft onze afnemers het vertrouwen dat het juiste product op de juiste plaats in Scandinavië verkocht kan worden.

B
estellingen worden goed, compleet en het hele jaar rond op de afgesproken datum geleverd!


Product informatie en achtergrond
Boskoop is nationaal en internationaal bekend om zijn boomkwekerijen, waarvan er op dit moment ongeveer 775, verspreid over 1100 ha, gelegen zijn. De boomkwekerijen kunnen goed floreren omdat Boskoop op een gebied ligt met een dikke veenlaag waardoor een unieke, goede en vruchtbare bodem voor het kweken van planten is ontstaan.

Daarnaast is de containercultuur een volledig ontwikkelde kweekmethode op een volledig gerecyclede ondergrond.

Specialiteiten
Specialiteiten van Jan Fase & Son zijn o.a. Rododendrons, Magnolia’s, Clematis pakketten en Coniferen pakketten, met daarnaast alle leverbare boomkwekerijproducten. (Zie onze catalogus).

Catalogus
Eenmaal per jaar komt er een nieuwe catalogus uit, aangepast met de nieuwste soorten en variëteiten waardoor deze een dankbaar naslagwerk is geworden. De catalogus wordt automatisch aan de bestaande klantenkring toegestuurd en op verzoek naar een ieder die daar interesse in heeft."Bestellingen worden goed, compleet en het hele jaar rond op de afgesproken datum geleverd!"
JAN FASE & SON - PLANTSKOLOR - PLANTESKOLE
RIJNEVELD 49 - 2771 XX BOSKOOP - The Netherlands
Tel. 00 31 172 212453 -Fax 00 31 172 216714
www.janfase.nl - info@janfase.nl