Producten
wij leveren niet aan particulieren

Ruim 40 jaar exporteert Jan Fase & Son boomkwekerijproducten naar Zweden en Noorwegen. Een gedeelte van onze exportproducten wordt door ons zelf geteeld, het merendeel wordt door ons ingekocht bij vakbekwame boomkwekers. Voor alle producten geldt: kwaliteit staat voorop!

We exporteren onder andere de volgende producten:
  • Klimplanten
  • Heester
  • Rhododendron
  • Coniferen
  • Rozen
  • Vaste planten

 

Op de website van Plantscope kunt u diverse voorbeelden en afbeeldingen zoeken van de producten die wij aanbieden. Klik hier voor de website van Plantscope.


Clematispakket

Al enkele jaren zijn wij actief met het leveren van het clematispakket. Dit pakket bevat 50 soorten clematis en 5 planten van elke soort.

Dit sortiment wordt elk jaar opnieuw herzien en weer aangepast. Vermeld moet worden dat het “gewone”sortiment niet hierin is meegenomen, slechts de onbekende mooie soorten passen hierin.

Na enkele jaren van testen hebben wij besloten ook dit sortiment te verdelen in drie verschillende bloeitijden: voorjaar, vóórzomer en zomer bloeiers. (Wij verwijzen u ook naar de brochure van SPR-INFO over het snoeien van de clematis.) Het is bewezen dat deze indeling het besluiten tot het kopen van een clematis bevorderd.

Het sortiment is zodanig samengesteld dat dit tot ver boven Stockholm de winter kan doorstaan. Het totaalpakket gaat vergezeld van een clematismap waarin alle soorten aanwezig zijn met foto’s en informatiesymbolen. Deze map maakt het voor de klant eenvoudig om de juiste keuze te maken. Ieder jaar wordt ook deze map ververst met de nieuwe soorten.

De kwaliteit van deze clematis staat op een hoog niveau. Hij is gekweekt in een 2L Container en heeft een goed ontwikkeld wortelsysteem, meerdere ranken, een stok van 75cm en is voorzien van een foto-etiket met de benodigde internationale symbolen over bloeitijd, hardheid enz. De clematissen die wij versturen hebben allen een extra gift mest meegekregen om het komende seizoen een goede start te kunnen maken. Onze zorg voor ons product gaat ver.

Ter ondersteuning van ons clematisverkoop wijzen wij u op de unieke mogelijkheid in te loggen op onze clematis site. Hier ziet u ca 400 clematis soorten met beschrijving, waarvan velen met foto.

Klik hier om te zoeken in de clematisdatabase
Klik hier om alle clematissen weer te geven

Natuurlijk is het mogelijk hier uw keuze te maken en uw order aan ons door te geven.


Coniferenpakket

Na succes van het clematispakket hebben wij het coniferenpakket geïntroduceerd. Dit is een jaarlijks wisselend assortiment van 25 soorten coniferen, 5 van elk soort, die geselecteerd worden op hun visuele waarde.

Op dit sortiment kunnen wij geen garantie geven wat de winterhardheid betreft, maar gezien de maat en interessante prijs is het een uitstekend artikel voor balkon, terras en trapplanten.

Vele coniferen hebben zo hun weg gevonden naar de bloembakken.

"Onze kracht ligt in de kwaliteit, service en assortiment"
JAN FASE & SON - PLANTSKOLOR - PLANTESKOLE
RIJNEVELD 49 - 2771 XX BOSKOOP - The Netherlands
Tel. 00 31 172 212453 -Fax 00 31 172 216714
www.janfase.nl - info@janfase.nl